Contact

Afspraak maken

Als ik aan het werk ben kan ik de telefoon helaas niet opnemen. Zou je zo vriendelijk willen zijn om mijn voicemail in te spreken, te appen of een mailtje te sturen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om jouw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken. Je kunt mij bereiken op:

E-mail: info@innerflows.nl

Mobiel: 06-82676222

Tegenwoordig is het mogelijk om zelf online je afspraken in te plannen. Je kunt hiervoor gebruik maken van onderstaande module:

Adres en route

Ik ben op 2 locaties werkzaam waardoor ik voor een groter aantal cliënten makkelijker bereikbaar ben. De hoofdvestiging bevindt zich aan de Kleefsestraat 13, 5371 EG in Ravenstein. Je kunt gratis parkeren in de straat of op de oprit. Mijn praktijk is te voet of per (vouw)fiets ook goed bereikbaar vanaf het station Ravenstein. De afstand is 1,3 km. De praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is alleen bereikbaar met een trap. Daarom is deze locatie niet goed toegankelijk voor minder validen. In Ravenstein werk ik met name op maandag, dinsdag en donderdag in de ochtend en de avond. Andere momenten kunnen eventueel ook in overleg.

Daarnaast werk ik de even weken op woensdag en op de oneven weken op vrijdag in Berkel-Enschot aan de Tobias Asserlaan 60, 5056 VD. Dit is mijn ouderlijk huis. De praktijkruimte bevindt zich hier ook op de eerste verdieping. Deze locatie is middels bus 9 te bereiken vanuit station Tilburg en bus 140 vanuit station Oisterwijk.

Locatie Ravenstein

Kleefsestraat 13, 5371 EG


 

 

 

 

Locatie Berkel-Enschot

Tobias Asserlaan 60

footer-triggerpoint

Massage

Lees meer

footer-trauma

Opstellingen

Lees meer

footer-minfulness

Intuïtie/ (helende) energie

Lees meer

footer-narcisme

Zelfliefde en zelfzorg

Lees meer

Geluk is er als dat wat je denkt, wat je zegt en wat je doet met elkaar in harmonie is.

Mahatma Ghandi